Bu aslında böyle olmuyacaktı temalı bir oyun oldu. Olay şu Athens'i aldım hani şu Bizans'ın vassalı olan. Amacım bağımsızlık savaşında Bizans'ı haritadan silmek, Achea ve Morea'yı bu savaşta almak,Venedik ve Naxos'un elindeki adaları Osman'nın yardımıyla almak ardındanda Avrupa'daki güçlü devletlerle müttefik olarak Osman'dan 3-4 toprak alıp Avrupa'ya yürüyerek Tuscany'i kurmak istiyordum. Ancak Early Game'de Osman kardeşimiz rakiplerini baya ağır tokatlayınca bağımsızlık savaşında müttefik olduğum bu adamla 200 yıldır müttefiğiz. (Diplomat bırakıp çağırdığı her savaşa gidiyorumki bana dalmasın. Trust 100 Favor 80-90'larda :D) Herif oyundaki açık ara en güçlü devlet ve 1700'lere gireceğiz düşünün yani. Bende mecburen Memlüklere falan girdim bunla beraber ve ortaya böyle saçma bir şey çıktı. :D

Buda sapık Osman. :D Yeri geldi anama sövdü yeri geldi claim attı ancak 200 yılı aşkındır müttefiğiz keretayla.

Buda sapık Osman. :D Yeri geldi anama sövdü yeri geldi claim attı ancak 200 yılı aşkındır müttefiğiz keretayla.