Coh2 donma problemi
Dediğin durumu güncellemeden önce nadir de olsa yaşıyordum. İşlemciyle alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Sunucular/İnternetle ilgili bir sıkıntı olsa askerler hızlanmaz, birden yer değiştirirdi çünkü.

Edit: Biraz yabancı kaynaklara bakındım, sorun ani olarak sunucuyla bağlantının kopması, bağlantı tekrar edince de hızlandırma ile oyuncuyu oyunun bulunduğu zamana götürmesi. Sorun sunuculardan dolayı olunca toplu olarak bu sorunla karşılaşılıyor ancak son zamanlarda böyle durumlar rapor edilmemiş. Büyük ihtimal senin internetinle alakalı.

Edit 2: Lag probleminin(Birliklerin geç cevap vermesi) sebebi ise oyunun 1 hafta önce yeni sunuculara geçmesi, bu durumdan şikayetçi olan da var olmayan da. Ben de lag porblemiyle sıklıkla karşılaştım.
[+] 1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Coh2 donma problemi - Yazar: Schertzpew - 27-01-2018, 23:47
Coh2 donma problemi - Yazar: Schertzpew - 30-01-2018, 18:38
Coh2 donma problemi - Yazar: Ayro - 30-01-2018, 19:01
Coh2 donma problemi - Yazar: Schertzpew - 30-01-2018, 19:13
Coh2 donma problemi - Yazar: irfandurmus - 02-02-2018, 13:53

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.