01-02-2018, 04:04
Didaktik bir rehber sunulmuş. Tebrik ediyorum. İlk koalisyonla Aragon ile Naples'e Doğru giden yolcuğumda, Milan'ı fethettiğim zaman karşılaştım. Neredeyse Pomenira, bölgesi hariç kalan Avrupa kentlileri koalisyana katılmıştı. 30-40k askeri personelime karşı, 150-200k Avrupa Kentliler Ordusu hücuma geçmişti. Birkaç dakika içerisinde Aragon talan edildi ve oyunu sonlandırmak durumunda kalmıştım. İkinci koalisyon ise, İngiltere'nin bayrağı Lückbek'te dalganacak adlı projemde, Flemish vatandaşların topraklarını renklerime bağlarken kurulmuştu. Sayı bakımından on iki ülkenin girdiği bu koalisyona, insangücü yüksek ülkeler ile fazladan ittifaklar kurarak sıyrılabildim. Bu ittifakların herbiri için diplomatik puan cezasına iki buçuk yıl katlanmıştım.
Dolayısıyla yukarıdaki tavsiyeleri kullanmak, deneyimlerinden de anlaşılacağı üzere faydalı olacaktır.
Bir diğer husus ise, yapay zekanın buna dikkat ettiğini sanırsınız ancak aksini gözlemdiğimi söyleyebilirim. Yukarıdaki bir madde bu ortamın yaratılabileceğinden bahsediyor; "müttefikinize toprak vererek ona karşı koalisyon kurulmasını sağlamak." Ancak benim söz ettiğim yapay zekanın kendisi için koalisyonun kurulmasını sağlaması. Provence, hem de Fransa'nın müttefiki olup, bölgede genişleme imkanı bulmuştu. son haddi Papalık'ın küçük toprağını almak olmuştu. Dolayısıyla Fransa derhal ittifakı bozarak, koalisyon savaşının başlamasına yol açtı. Bu beni şaşırttı. Kendi savaşlarımı hemen bıraktım ve neler olup bittiğini seyretmiştim.
Dolayısıyla yukarıdaki tavsiyeleri kullanmak, deneyimlerinden de anlaşılacağı üzere faydalı olacaktır.
Bir diğer husus ise, yapay zekanın buna dikkat ettiğini sanırsınız ancak aksini gözlemdiğimi söyleyebilirim. Yukarıdaki bir madde bu ortamın yaratılabileceğinden bahsediyor; "müttefikinize toprak vererek ona karşı koalisyon kurulmasını sağlamak." Ancak benim söz ettiğim yapay zekanın kendisi için koalisyonun kurulmasını sağlaması. Provence, hem de Fransa'nın müttefiki olup, bölgede genişleme imkanı bulmuştu. son haddi Papalık'ın küçük toprağını almak olmuştu. Dolayısıyla Fransa derhal ittifakı bozarak, koalisyon savaşının başlamasına yol açtı. Bu beni şaşırttı. Kendi savaşlarımı hemen bıraktım ve neler olup bittiğini seyretmiştim.