04-02-2018, 00:43
(Son Düzenleme: 04-02-2018, 00:44, Düzenleyen: Feldmarschal.)
konu ne olursa olsun ister pazarlama tekniği isterse başka bişey elimizin altında internet var oyuncu kitlemizin az olmasıda bişey farkettirmiyor bence İngilizce bilen herkesin iyi kötü bu adamlara mesaj atması lazım yani Farslar bizim atalarımızı sahiplenebilecek kadar lobi yapıyosa bizim ayıbımız cidden ayrıca burda boş boş şundan dolayı dememiz bişey ifade etmiyor elinden gelen Osmanlıda sadece Kanuni yok Fatih var Yavuz var Selçukluda Alparslan var Hunlarda Mete Han var Türk tarihinin genişliğini anlatsın yazsın burda paylaşsın valla bende pek ingilizce yok ama metin atan olursa ben seve seve atarım adamlara maili yani burda dalga geçerek bizi kıskanıyolar şu bu yada eklerler yahu bi umut bence kein eklerler falan diye harcayacağımız eforu şirkete mail atarak harcasak daha kıymetli bir iş yapmış oluruz diye düşünüyorum @Doraemon bu konuda bence yetkin bi ağız olabilir kendisi kültürlü biri ingilizceside yerinde diye zannediyorum @Duman zaten keza öyle @jax61 @Efomir sen konuyu açan biri olarak sürekli önde tut bu konuyu belki daha çok gören oldukça gelir okur katkıda bulunur @jnfzhi Güzel yazmışsın bunu ingilizce olarakda Firaxise bildirebilirsin
Daha aklıma gelmeyen üyeler yani bunu yapalım hep birlikte bi iş yapmaya çalışalım yoksa forumda olmanın bu konunun konuşulmasının bir sonucunu göremeyiz bu topluluk neden ve niçin var sonuçta StrategyTürk diyoruz adındanda belli Türklerin Strateji oyunları başta olmak üzere buluştukları ortam bunu kavrayıp ona göre hareket etmeliyiz diye düşünüyorum
Daha aklıma gelmeyen üyeler yani bunu yapalım hep birlikte bi iş yapmaya çalışalım yoksa forumda olmanın bu konunun konuşulmasının bir sonucunu göremeyiz bu topluluk neden ve niçin var sonuçta StrategyTürk diyoruz adındanda belli Türklerin Strateji oyunları başta olmak üzere buluştukları ortam bunu kavrayıp ona göre hareket etmeliyiz diye düşünüyorum