Ülke Paketi: Civilization VI - Avustralya Uygarlık & Senaryo Paketi
Avustralya'nın Outbook Tycoon senaryosunu denedim, oyun içerisinde belli bir planla hareket etmek gerekiyor ancak ciddi bir RNG söz konusu, genel olarak kıtanın etrafında deniz üzerinden ilerlemek daha makul, benim oyunumda 7 tur kıtanın içlerinde çok iyi bir noktaya Settler gönderirken 6. turda eventle Settler öldü. Production odaklı gidilip son turdaki AIF projelerinden faydalanılabilir yüksek ihtimalle, aynı zamanda diğer ülkelerle ticaret bonusu veren poliçe çok etkili. Naturalist denen birimde sıkıntı yaşadım sanırım 4 birim istiyor ancak 1 şehir hariç hiçbir şehrimde uygun 4 birim bulamadı bastığım Naturalistler boşa gitti.

Bu Konudaki Yorumlar
Civilization VI - Avustralya Uygarlık & Senaryo Paketi - Yazar: Duman - 07-02-2018, 19:35

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.