08-02-2018, 20:36
(08-02-2018, 18:49)Dionysos :(08-02-2018, 16:39)zeduser5 :
Yeni sürümde max ittifaklı düşman botlarına karşı troll keyfi diyelim bizde. 1720 de bitti toprakları düzelttim. can sıkıntısına brezilya üstündeki ülkeyi kolonilikten çıkarıp brezilyaya meksikaya verdim . 1 ülke 1 din zorlasam 1 kültür ile biter
@zeduser5 nasıl ilerlediğini, izlediğin adımları kısaca söyleyebilir misin?
benim 133cü sayfada başka sslerim var. oyunda iddalıydım stratejime güveniyordum ama açgözlülük yapıp kale leri sildiğmden para almasın diye kale stratejisinide öğrenememiştim. yaptığım şey şöyle hep bir sınır cizdim kalelere para harcadım tekrar tekrar kurup yaptım. max agresif oynadım en max yani 1kişiyi bile sallamadım. arkama rusyayı aldım sadece. oyun başında 2 3 ittifağım vardı ama rusyayı sonuna kadar kullandım. kaleleri -2 attack rol lere kurmaya çalıştım dağlara. geri kalan tüm kalelerde -1 di. düz kapışma yapmadım hiç. roma nın arasında ülkenin ismini bilmiyorum orada bir dağ yeri var. orayıda aldım koalisyonda avantaj için orayada kale kurdum gelsinler diye. 5 katı ordu gücünü geri gönderdim hep bu sayede. hangi bölgeleri anlatmam uzun olur. birleşen ülkeleri engelledim direk. common ispanya gibi.. sürekli toprakları durmadan aldım sonra ne koalisyon puanına nede overth. salladım. borc 19x e kadar yükselmişti bir ara hatta