Makinelerle bir oyun acip Skynet,Terminator rp sine baglayayim dedim oldukca da zevkli bir oyun oldu. @yafeshan bosuna makine oynamiyormus. Makine oynamak biraz daha mikro gerektiriyor cunku gezegen binalarini kurup ayni zamanda populasyon da uretmen lazim ama bunun yaninda mutlulukla,factionla ve yemek ile hicbir isiniz olmadigindan aslinda oyun daha bir basit geldi ve en guzeli de liderlerin olumsuz olmasi.Dolasiyla tum liderlerim 9 yildiz oldu.
Her gezegende habitabilitynin %100 olmasi da cabasi. Terreform`a isiniz dusmeyecegini dusunsenizde gezegenleri "Machine World"`e cevirmek %20 kaynak bonusu sagliyor.
Mukemmel irk diye buna derim.
Fazla genislemedim ,oyun sonu krizlerde Contigency cikinca oyunu biraktim gibi.
Contigency nin acayip bir debuff i var.
Liderler yakiyor.
Bu noktada cikan bir uzay canlisini yok etmemden sonra boyle bir buldum.Bu kadar cok madenin tek noktada toplanmasinin sebebi ne ola ki?
Oyunun en zevkli anlarindan
Terminatorlere yakisir bir davranis
Unity`ye cekilen ayar ve jax61`in verdigi taktiklerle bu sefer tamamladik perkleri
Ozetle, makine irki mutlaka oynanmali.
Her gezegende habitabilitynin %100 olmasi da cabasi. Terreform`a isiniz dusmeyecegini dusunsenizde gezegenleri "Machine World"`e cevirmek %20 kaynak bonusu sagliyor.
Mukemmel irk diye buna derim.
Fazla genislemedim ,oyun sonu krizlerde Contigency cikinca oyunu biraktim gibi.
Contigency nin acayip bir debuff i var.
Liderler yakiyor.
Bu noktada cikan bir uzay canlisini yok etmemden sonra boyle bir buldum.Bu kadar cok madenin tek noktada toplanmasinin sebebi ne ola ki?
Oyunun en zevkli anlarindan
Terminatorlere yakisir bir davranis
Unity`ye cekilen ayar ve jax61`in verdigi taktiklerle bu sefer tamamladik perkleri
Ozetle, makine irki mutlaka oynanmali.