Günlük: EU4 - Rule Britannia Birim Modellemeleri ve Müzik
Size hitap etmeyen her şey boş zaten değil mi adam Britanyada oynamıyorum diye Britanyaya gelen dlcden bana ne diyor o zaman senin oyununda Britanyayı komple kaldırsınlar ne yapacaksın ki Britanyayı. Cradle of Civilization'ı bir iki ay önce dedem çıkardı zaten değil mi. Adamlar içerik çıkarmasa suçlu çıkarınca da paralı veriyorlar diye suçlu istiyorlar ki altmış dolara oyunu alayım adamlar amele gibi bana beş yıl boyunca iki üç ayda bir bedava içerik çıkarsın nasılsa su yakıyor Paradox.

Ha anlamadığınız için şunu da ekleyeyim arkadaşın da dediği gibi kimse kafanıza vurup zorla satmıyor bu kozmetikleri daha çok yapımcıya destek olmak isteyen kişiler alıyor ve bir kozmetik dlcnin fiyatı da 15 tl falan gerçi dlcleri bile parasına kıyıp almayan korsan sitelerde link kovalayan adamlara emek nedir yapımcıya neden destek olunur gibi konulara girip boşu boşuna vaktimi daha fazla çalmak istemiyorum o yüzden hepinize Britanyasız oyunlar diliyorum.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - Rule Britannia Birim Modellemeleri ve Müzik - Yazar: Zebercet - 06-03-2018, 17:10

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.