09-03-2018, 21:33
(09-03-2018, 21:21)ErkutErdem :(09-03-2018, 07:55)Finrod Felagund : İç savaşı en azından 1-1.5 yıl ertelemek lazım, yayınlardaki gibi yapılmıyor. Yoksa AI acımıyor vuruyor canavar gibi olmuş.Yok yayınlardaki gibi gitmedim. Tavsiye üzerine Polonya'yı claim atarak ele geçirdim. Polonya İmparatorlukta kalıyor iki cephe açmış oluyorsunuz. Ama nedense yenemedim yeni mekaniklerden mi anlamadım. Berline motorized divisionlar ile spearhead yapıp piyadelerle destekledim doğu ve batıyı bir an birleştirip ikiye böldük adamları hatta. Motorize birliklerimi çevirip yok etti AI. Harbiden canavar olmuş. Almanya-Sovyetler savaşları nasıl geçer acaba onu düşünüyorum. Kaiserin Victoria'yı geçirmek istiyorum ya başa. Şu iç savaşı yenebilmem lazım.
Polonyaya hiç elleşmeden sadece piyade tümeni bastım. Bütün fabrika ve rafinerileri Batı'ya kurup iç savaşta infantry equipment avantajı elde etmeye oynadım. Ayrıca sınıra yakın yerleşmek baya yardımcı oluyor savaşı kendi toprağında değil Hitler'in tarafına taşımakta önemli.