HoI4 - Waking the Tiger İlk İzlenimleriniz
Yz yi gözlemlemek için bende bir oyun açtım Yeni Zelanda olarak. Sizin de bahsettiğiniz japonya nın Çin i ezmesi olayı bende de oldu.
-Yz ile ilgili dikkat ettiğim başka birşey artık uçak üretimine önem veriyor. İngiltere Almanya ve ruslar yaklaşık 3000 uçak üretti ekim 1939 a kadar. italya'nın 2100 uçağı vardı. ispanya'nın 600. Türkiye' nin bile 250 uçağı vardı.
-Ekipman kontrolü ve ekipman stoklama olayını artık yz yapıyor. yine aynı tarihte büyük devletlerin +100k daha ufak devletrin yaklaşık+30k piyade silahı vardı. ufak tefek eksiklikler haricinde sadece ruslar tank tümenlerinde yer alan 10k hafif tankın yanında eğitimdeki tümenler için 2k kadar tank eksiği vardı. Ki o da kısa sürede kapanacaktı. Başka kimsede ekipman eksiği yoktu.( savaştan çıkmış japonlarda bile)
-Gözüme çarpan son güzel şeyde artık yz intihar saldırıları düzenlemiyor. Yada ben öyle denk geldim. İtalya eskisi gibi fransa sınırındaki dağlara kafa atmak yerine beklemeyi tercih etti. Sadece fransız saldırılarını durdurdu. Eskiden çok ağır adam kaybediyordu.

Tüm bunlara rağmen düzelmeyen şeylerde var.
-Yz hala gemilerini naval bomberlarla desteklemiyor. Alman donanması 3 ayda 50 gemi kaybetti ve bb si kalmadı.
- Yz hatalı doktrinler kasıyor. Türkiye ve ispanya tankı geçtim motorize araştırmalarını bile yapmamasına rağmen mobile warfare doktrinini kasmışlardı
[+] 2 üye birisi43 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
HoI4 - Waking the Tiger İlk İzlenimleriniz - Yazar: birisi43 - 10-03-2018, 19:19

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.