Oynadığınız en iyi Strateji oyunu?
En iyi strateji oyunu olarak değil de hoşuma giden özellikleri içeren oyunları yazmak istedim.
İlk oyun R.U.S.E. oynadığım strateji oyunları içerisinde en gerçekçi mekanikler bundaydı. Daha doğrusu eskiden oynadığım tüm savaş oyunlarında sıka sıka ilerlerken bu oyunda ilk defa "ikmal" kavramıyla tanışmıştım ve dumur olmuştum. Tanklar, piyadeler cephede ilerlerken bir de baktım ki benzin mermi bitmiş melül melül düşmana bakıyorlar. Vay be demiştim.

World in Conflict de hem modern hem gerçekçi olması dolayısıyla hoşuma giden bir oyundur. Kaliteli modern zaman stratejileri yokken ilaç gibi geliyordu. Güzel de bir campaing modu vardır. DLC ler falan güzel.

Pride of Nation: Koloni ve SOI mekaniğini en ayrıntılı anlatan oyun da budur. Optimizasyon sorunları olmasa bence sağlam oyun olurdu. Victoria 2'nin çok daha gelişmiş bir versiyonudur. Ayrıca bu oyunu gözümde iyi yapan şeylerden bir tanesi de capital ve state diye iki ayrı sermaye olması. İktisadi gerçekliğe en çok yaklaşan oyunlardan birisi.

Supreme Ruler 2020 askeri açıdan dünyadaki en geniş database sahip oyun. Ne kadar savaş ünitesi varsa hepsini gerçeğe yakın şekilde oyuna aktarmışlar. Bir oynanış serisi çekmiştim merak edenler bakabilir.
[+] 1 üye perverende nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Oynadığınız en iyi Strateji oyunu? - Yazar: jnfzhi - 14-03-2018, 00:39
Oynadığınız en iyi Strateji oyunu? - Yazar: KARTAL - 14-03-2018, 08:50
Oynadığınız en iyi Strateji oyunu? - Yazar: perverende - 14-03-2018, 14:04
Oynadığınız en iyi Strateji oyunu? - Yazar: Pierro - 15-03-2018, 16:09
Oynadığınız en iyi Strateji oyunu? - Yazar: reddga - 19-03-2018, 17:38

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.