Performans/FPS artışı [1.27.0 GÜNCELLENDİ] [4.HIZDA 60 FPS GARANTİSİ VERİYORUM]
merhaba rehber için çok teşekkürler performans sorunum var ilk defa duyduğum şeyler oldu deneyeceğim.. Birkaç sorum da var cevaplandırırsanız sevinirim...
1)1.24 oynuyorum 45-50 fps alıyorum başlangıçta ve ay başlarında bi düşme meydana geliyor bu normal midir bende mi sıkıntı var?
2)oyunda 1700 sonrası age of revolution öncesi bi kasma meydana geliyor oynatmıyacak derecede fast universalis modunu da kullanıyorum ancak çoğu serim bu şekilde yarım kalıyor intel i5 3230m 2.6 ghz işlemcim var laptopta oynuyorum bu normal midir sizce?
3)Eğer laptopta bi sıkıntı varsa yani donanımsal yetersizlik varsa laptopa oc yapmak zarar verir mi performans artısını su durumda sağlar mı donanımsal sıkıntı çıkarır mı çünkü güç bölümünü yenilemem çok zor....
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Performans/FPS artışı rehberi - Yazar: Voidian - 17-03-2018, 16:08
RE: Performans/FPS artışı rehberi - Yazar: Flakel - 17-03-2018, 16:11
Performans/FPS artışı rehberi - Yazar: golanzor - 18-03-2018, 19:36
RE: Performans/FPS artışı rehberi - Yazar: Flakel - 18-03-2018, 20:11
Performans/FPS artışı rehberi - Yazar: golanzor - 18-03-2018, 21:02

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.