(07-04-2018, 10:31)Raijin : Başka allyların da olsaydı Fransa gibi koalisyon savasında seni yanlız bırakmazdım. Biraz dikkat etmen gerekiyor agresif genişlemeye. Onun dısında alman kültürüne saygı göstermeni bekliyoruz :)
En son savaşımızda münster'den toprak almayıp gerekli mesajı bir nebze de olsa verdiğimizi düşünüyorum. Fakat o münsteri yaşatmayacağız :). Zaten saçma koalisyonla kimsenin uğraşmasını istemezdim Fransa'ya da müttefikliği bozmasını istedim zaten. Bizim Alman kültür bölgesine saygımızın benzerini Brandenburg'dan da bizim kültür alanımızdaki bölgelerde bekliyoruz.
(07-04-2018, 11:01)Snne :(07-04-2018, 06:52)cetanu : Biz kendi derdimizle uğraşırken neler dönmüş neler:) Bu arada Amerika kıtasını niye göremiyoruz haritada?O değilde neden yedinki o coalition u avrupadaki coalitionlar çok sıkıntı oluyor.
Tarihin tozlu sayfalarında yerini almış Bizansın etrikalarının günümüz temsilcisi, Hollanda'nın başarılarını kıskanan hain münster 2 toprak aldık diye ne kadar prenslik varsa hepsini ayartıp gözbebiğimiz Hollanda'mıza saldırmıştır. Hepsinin tek tek isimlerini kenara yazdık. Hepsinin inlerine birer birer gireceğiz. Ne münster diye bir ülke ne de bir province bırakacağız. Keşke bir yeri işgal edince tuz döküp wastelande çevirebilsek (paradox bunu bir dlc olarak düşünmeli :D ) münstere hıncım ancak böyle geçer.
Şaka bir yana 3 günlük sürede en çok zevk aldığım oyun bu oldu. Yenilmek, yıkılmak sorun değil ortamı sevdim. Tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler. Koalisyon olmasında da Fransa'nın bir suçu yok benim dikkatsizliğime denk geldi 2 bölgeyi istedim :) .