10-04-2018, 23:07
Mordor @turkish lokum
Gondor @Feldmarschal
Rohan
İsengard @Aytaç
Harad @lotrkings
Rhun
Cüceler @JanissaryArcher
Dale
Mirkwood elfleri(Silvan) @Amon
Rivendell elfleri (ayrık vadi mithlond) @kilical12333
Gundabad
Dumanlı dağların Orkları
Eriador
Öncelikle arkadaşlar AI ülke olmasına karşıyım. Bir ülke AI olduğu zaman başkenti veya önemli şehirlerinden biri kuşatıldığında AI script devreye giriyor ve şehirde birden bire full ordu ile karşılaşıyorsunuz. Dolayısıyla alabilecek olan arkadaşların 2 ülke almasını öneriyorum. Ben 2 ülke alabilirim. Yalnız 2 ülke alacak arkadaşlar ikisini de aynı taraftan almak zorundadır.
Önerilerim, Cüceler Dale aynı kişi oynayabilir.
Eriador Rivendell(High Elves) aynı kişi oynayabilir.
Gundabad DDOrkları aynı kişi oynayabilir.
Mordor-Rhun aynı kişi oynayabilir.
Rohan Dale veya Rohan Eriador gibi çaprazlama da yapabiliriz. Öncelikli olarak gönüllü arıyoruz. Ülkeleri kurulum yaparken arka arkaya ayarlayacağım. Dolayısıyla 2 kez turun gelmesini beklemeyeceksiniz.
En sona kalan ülkeleri ben almayı düşünüyorum. Şu an Gundabad ile DDO mantıklı görünüyor. Ya da Rohan-Eriador veya Rohan - Dale alabilirim. Tabi diğerleri dolacaksa. Diğerlerinde açık kalırsa duruma göre 3 ülke alıp hiç AI kalmaması için kendimi feda edicem :D
Gondor @Feldmarschal
Rohan
İsengard @Aytaç
Harad @lotrkings
Rhun
Cüceler @JanissaryArcher
Dale
Mirkwood elfleri(Silvan) @Amon
Rivendell elfleri (ayrık vadi mithlond) @kilical12333
Gundabad
Dumanlı dağların Orkları
Eriador
Öncelikle arkadaşlar AI ülke olmasına karşıyım. Bir ülke AI olduğu zaman başkenti veya önemli şehirlerinden biri kuşatıldığında AI script devreye giriyor ve şehirde birden bire full ordu ile karşılaşıyorsunuz. Dolayısıyla alabilecek olan arkadaşların 2 ülke almasını öneriyorum. Ben 2 ülke alabilirim. Yalnız 2 ülke alacak arkadaşlar ikisini de aynı taraftan almak zorundadır.
Önerilerim, Cüceler Dale aynı kişi oynayabilir.
Eriador Rivendell(High Elves) aynı kişi oynayabilir.
Gundabad DDOrkları aynı kişi oynayabilir.
Mordor-Rhun aynı kişi oynayabilir.
Rohan Dale veya Rohan Eriador gibi çaprazlama da yapabiliriz. Öncelikli olarak gönüllü arıyoruz. Ülkeleri kurulum yaparken arka arkaya ayarlayacağım. Dolayısıyla 2 kez turun gelmesini beklemeyeceksiniz.
En sona kalan ülkeleri ben almayı düşünüyorum. Şu an Gundabad ile DDO mantıklı görünüyor. Ya da Rohan-Eriador veya Rohan - Dale alabilirim. Tabi diğerleri dolacaksa. Diğerlerinde açık kalırsa duruma göre 3 ülke alıp hiç AI kalmaması için kendimi feda edicem :D