21-04-2018, 00:04
Doğu, oyunda en çok istediğim bölge. Hatta Japonya kurmak hayalim gibi bir şey. İnternette yapmış olduğum araştırmalarda insanların yaklaşık 10 ila 25 sene içerisinde Japonya'yı kurabildiğini gördüm hatta bazıları Shougun kalabilmek için Japonya'yı kurmuyor bile. (Oynamadığım için Japonya'yı kurunca gelen bonuslardan bir haberim, tek bildiğim Japonya kurulduğunda Feudal Monarchy oluyor)
Hilesiz, kod kullanmadan bunun imkanı var mı acaba çok merak ediyorum. Yani en kısa sürede Japonya kurabilmenin. (Genellikle saldırdıkları kişinin ittifağı varsa o ittifağının da ittifak çağırabilme özelliğini açarak yapıyolar öyle biliyorum sonra AE yememek için yıllarca savaşı bitirmiyorlar felan.) Fikir verebilecek olan varsa sevinirim.
Rehber çok güzel olmuş elinize sağlık. :)
Hilesiz, kod kullanmadan bunun imkanı var mı acaba çok merak ediyorum. Yani en kısa sürede Japonya kurabilmenin. (Genellikle saldırdıkları kişinin ittifağı varsa o ittifağının da ittifak çağırabilme özelliğini açarak yapıyolar öyle biliyorum sonra AE yememek için yıllarca savaşı bitirmiyorlar felan.) Fikir verebilecek olan varsa sevinirim.
Rehber çok güzel olmuş elinize sağlık. :)