Stellaris - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar
(01-05-2018, 14:17)Yohaynes : Eskiden sınırlarımızı frontier outpost ile genişletiyorduk ve eksi bir influenceye mal oluyordu.şimdiki sistem tam olarak nasıl influencenin artık bir eksisi olmuyor mu?sınırları genişletmek için yeni yöntemler var mı?zaten oyunu az oynamıştım şimdi tekrar başlayayım dedim baya değişmiş gördüğüm kadarıyla :D

2.0 yamasi geldikten sonra bildigin outpost sistemi kalkti, simdi her sisteme Starbase(Outpost) kurarak genisliyorsun, bu sadece kurma asamasinda influence mal oluyor, onun disinda surekli bir influence goturusu yok.

Sinirlari genisletmek icin tek yontem starbase kurmak veya onceden kurulmus olan starbase i fethetmek. 2.0 oncesi ben pek oynamazdim Stellaris`i. Ama 2.0 dan sonra severek oynuyorum, yeni degisiklikleri begenecegine eminim.
[+] 1 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Stellaris - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Yazar: SHD - 10-05-2016, 12:13
Stellaris - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Yazar: SHD - 19-05-2016, 13:34
Stellaris - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Yazar: Sezar - 01-05-2018, 14:48
Stellaris - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Yazar: MAB - 04-01-2022, 20:55

Konuyu Okuyanlar: 39 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.