Hearthstone - Meta Dışı İlginç Desteler #1
En çok Druid destesi hoşuma gitti. Zor bir deck. Tabi oynarken top deck (tur başında gelebilecek en iyi kartın gelmesi) ve Mulligan(ilk başta elde bulunması gereken kartlar) çok önemli etkenler.

Charged Devilsaur'u bir şekilde sahaya çekemezseniz işte o zaman kazanmanız zorlaşır. O deck kombinasyonunu Taunt Druid ile Cube-Hadronox ile yapıyorlar. Gerçekten kanser edici bir oyun oluyor. Her yere taunt spamlayıp oyunu soğutmaktansa bu biraz daha agresiflik içeriyor.

Şaman destesi ilginç geldi açıkçası. Bana pek de o kadar şansı varmış gibi gözükmüyor. Benzer bir deck ile bugün karşılaştım ve yendim. Belki de gereken kartları çekememiş olabilir.

Warrior destesinde çok fazla kontrol kartı var. Warrior sınıfına göre saldırı minion sayısı az gibi geldi bana.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Hearthstone - Meta Dışı İlginç Desteler: Bölüm 1 - Yazar: Merco - 06-05-2018, 01:25

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.