06-06-2018, 19:24
Epey bir kayıt oldu yavaştan ülke listesini açıklamaya karar verdiğim an itibari ile 18 katılımcımız var. Herkese ülke yetirebilmek adına Bulgaristan'ı da Axis takımına ekledim ilk etapta listemiz;
@JazzBerryJam İtalya
@Wayfear ABD
@Vyn Japonya
@Adm USSR
@Kauen Almanya
@keremcan534 Brezilya
@Etkon Macaristan
@LateralRook Romanya
@VurucuTosun G. Afrika
@SoullessPimP Fransa
@SemihNS İsveç
@Sxario Hindistan
5 oyuncumuz an itibariyle açıkta kalmış durumda, bu durumun temel sebebi OYNANABİLİR ÜLKELER arasından 3 ülke yazmamaları oldu, buna benzer aksaklıkların yaşanmaması için lütfen katılım kurallarına dikkat edelim.
Bunlara ek olarak :
@semihclk123 İngiltere taliplisi tek oyuncumuz fakat rakipleriyle kıyaslandığında oyun saati oldukça düşük kalmakta Allies yöneticisi olabilecek daha tecrübeli bir oyuncu ortaya çıkması durumunda @semihclk123'ün açıkta kalmaması için onuda 2. havuza dahil ettim.
@kilical12333 Steam profilini paylaşmamış
@DoctorPanix Steam linki bozuk
@semihclk123,@sencer, @4. Yakuza, @DoctorPanix, @Batleth@kilical12333 nickli oyunculardan İngiltere, Kanada, Çin, Avustralya, Bulgaristan, İspanya ülkelerinden istediği 3 tanesini yazmalarını bekliyorum hepsi yazdığında yine saat sıralamanıza göre sizi istediğiniz ülkelere yerleştireceğim. Cuma günü görüşmek üzere iyi günler dilerim.
@JazzBerryJam İtalya
@Wayfear ABD
@Vyn Japonya
@Adm USSR
@Kauen Almanya
@keremcan534 Brezilya
@Etkon Macaristan
@LateralRook Romanya
@VurucuTosun G. Afrika
@SoullessPimP Fransa
@SemihNS İsveç
@Sxario Hindistan
5 oyuncumuz an itibariyle açıkta kalmış durumda, bu durumun temel sebebi OYNANABİLİR ÜLKELER arasından 3 ülke yazmamaları oldu, buna benzer aksaklıkların yaşanmaması için lütfen katılım kurallarına dikkat edelim.
Bunlara ek olarak :
@semihclk123 İngiltere taliplisi tek oyuncumuz fakat rakipleriyle kıyaslandığında oyun saati oldukça düşük kalmakta Allies yöneticisi olabilecek daha tecrübeli bir oyuncu ortaya çıkması durumunda @semihclk123'ün açıkta kalmaması için onuda 2. havuza dahil ettim.
@kilical12333 Steam profilini paylaşmamış
@DoctorPanix Steam linki bozuk
@semihclk123,@sencer, @4. Yakuza, @DoctorPanix, @Batleth@kilical12333 nickli oyunculardan İngiltere, Kanada, Çin, Avustralya, Bulgaristan, İspanya ülkelerinden istediği 3 tanesini yazmalarını bekliyorum hepsi yazdığında yine saat sıralamanıza göre sizi istediğiniz ülkelere yerleştireceğim. Cuma günü görüşmek üzere iyi günler dilerim.