20-06-2018, 17:15
(20-06-2018, 16:50)altnkurt : Hangi ülkesin? Kaçıncı teknolojide geriye düşmeye başlıyorsun? Nası bi strateji izliyorsun?Strateji derken?Dahtih MaHtİH YOH PAM PAM PAM
6,7,8'den sonra geri düşmeye başlıyorum
Her ülkeyle geri kalıyorum
(20-06-2018, 16:51)_Lostonmegar_ : Yönetim teknolojisi için vasal alıp onları besleyip hem aggresive expansion ve yönetim puanının korumak için biraz da olsa diplomatik puandan vazgeçebilirsin onun yanında power projection u arttırıp tüm puanlardan +1 alabilirsin ve enstitülerin olduğu yerlere yaklaşmak o enstitüleri almanı kolaylaştırırTeşekkürler
Bide ekonomini güçlendirip daha iyi danışmanlar alabilirsin
(20-06-2018, 16:54)Sübaşı : Eger Asya Afrika gibi yerlerde oynayıp Avrupadan geri kalıyorsan çok normal ama Avrupada oynayıp Avrupalılardan veya Asyada oynayıp Asyalılardan çok geri kalıyorsan sıkıntı.
Monark puanların yetersiz demektir.
Monark puanların hızlı artsın istiyorsan dandik kralları ordunun başına geçip öldür daha güzel bi kral gelsin. Kral inatciysa ve ölmüyorsa geri kaldığın monark puanlarından danışman tutmalısın. Danışman pahalı benim param yok dersen sorman gereken soru teknolojim geri kalıyor değil ekonomiyi nasıl daha iyi yönetirim olmalıdır.
Dediğin gibi Asya'da Oynayıp Asyalılardan geri kalıyorum
Dediğin gibi Avrupa'da Oynayıp Avrupalılardan geri kalıyorum
Dediğin gibi Afrika'da Oynayıp Afrikalılardan geri kalıyorum
--------------------------------------------------------------------------------
peki monark puanlarımı teknoloji dışında neye harcamalı neye harcamamalı
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen