Hanedan Oyunu: Medieval 2 - Crusades Campaign Derebeyleri Oyunu
Oyunu biraz daha kurallardan bağımsız hale getirmeyi düşündüm. İşleri karışıklaştırmadan şöyle yapabiliriz.
Her tur ilk ben oynayacağım. Ülkenin parası ne olursa olsun herkesin şehir ve kale sayısına göre parayı ayarlayacağım. 

Kaleler net 1000 gelir, Şehirler net 2000 gelir. Büyüklük küçüklüğe bakılmayacak. Bu şekilde daha az uğraşırız diye düşünüyorum. Herkes de oynarken fethettiği yağmaladığı şehirlerin kalelerin parasını harcamakta serbest. Aramızda herhangi bir kral seçmeyeceğiz. Ana generalinizin yanında captainlerden general çıkartabilirsiniz. Eğer bütün generalleriniz ölürse ülkeniz diğer oyuncular arasında paylaştırılır.

Şehirleri ve kaleleri şu şekilde bölüştürdüm.

Kudüs - King Baldwin
Tripoli - Tyre - Raymond of Tripoli
Acre - Arsuf - Gerard the Crusader - Prince Guy
Ascalon - Kerak - Balain of Ibelin
s33o9ddxbj0p7zjzg.jpg
[+] 2 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Medieval 2 - Crusades Campaign Derebeyleri Oyunu - Yazar: Merco - 23-06-2018, 01:42

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.