Hanedan Oyunu: Medieval 2 - Crusades Campaign Derebeyleri Oyunu
Kudüs - King Baldwin @ZenderX
Tripoli - Tyre - Raymond of Tripoli @Consul of Time
Acre - Arsuf - Gerard the Crusader - Prince Guy @Feldmarschal
Ascalon - Kerak - Balain of Ibelin @turkish lokum

Şehirleri ve generalleri bu şekilde belirledim. Kendi aranızda becayiş yaparak değiştirebilirsiniz.

Oyunu oynarken dikkat etmeniz gereken şey hepinizin aynı ülkeyi oynuyor olması. Kendi şehrinizle ilgilenip generalinizi hareket ettirdikten sonra end turn e basmayın. Oyunu olduğu gibi kaydedip buraya yükleyin.

Oyunda hepinizin istediği gibi savunma savaşları olacak. En son turu oynayan turkish lokum save dosyasını buraya atacak ve ben kontrol yapacağım. Kontrolden sonra end turn e ben basacağım ve turu geçeceğim. Eğer ki bir savunma savaşı çıkarsa bunun için save dosyasını buraya yükleyerek sıra kimdeyse o kişiyi etiketleyeceğim. O da save dosyasını yükleyip savaşı yapıp sonucu paylaşacak. Savaşlar istenirse manuel istenirse otomatik yapılabilir.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Medieval 2 - Crusades Campaign Derebeyleri Oyunu - Yazar: Merco - 26-06-2018, 14:18

Konuyu Okuyanlar: 24 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.