26-06-2018, 15:27
(26-06-2018, 14:10)Semavi7 : @Adm 14 tabur tank çok değil mi? Az sayıda tümen üretmez miyiz bu şekilde? Yani az tümen çok tank daha mı iyi olur? Bir de son yamayla piyade tümenlerine line art koymak ne kadar mantıklı? Ben genelde motorizeleri tank tümenlerinin kanat ve ardını korumak için kullanıyorum.
14 Tank 5 Mot 2 SPAA koyunca 40w yapmış oluyoruz. Oyunun mekanikleri dolayısıyla 40w bir birlik kendine ekipmanca denk 20w 2 birliği yeniyor. Bu yüzden ana muharebe birlikleri 40w kurgulamak daha etkili oluyor. Piyadeler, Denizciler, Zırhlı birlikler 40w tasarlanmalı ve kullanılmalı. Üretimi de ona göre ayarlamak gerekiyor.
Herhangi bir ekipmanın kullanılması hakkında genel bir yorum yapmam mümkün değil zira oyunda apayrı bir sürü cephe var ve bu cephelerin gerekleride apayrı. Zaten başarının anahtarıda doğru yerde doğru yatırımları yapmak. Bence bir Almanya'nın hiç bir zaman art ihtiyacı olmaz ama Japonya'nın Çin'i işgal etmesi için bolca art üretmesi gerekebiliyor. Bir başka örnek İspanya İç Savaşına zırhlı araç gönderilemediği için oyuncular arty kullanıyor. İtalya Yugoslavya ve Yunanistan'ı hızlıca işgal etmek için artyleri kullanabiliyor. Arty bir destek unsurundan ibaret varlık amacı saldırı olmayan piyadelerinizin yumuşak hedeflere karşı daha etkili hale getiriyor. Belli başlı yerlerde kullanılabilir ama genel amaçlı ordularda şu an için yeri yok. - Benim kullandığım piyade tümeni düzeni 19 Inf 2 AA oluyor genellikle-
Zaten motorizelerin saldırı sırasındaki işlevi boşluk doldurmak artçılık yapmak ben yukarıda daha çok savunma amaçlı kullanımından bahsetmişim eklediğin iyi oldu.