(03-07-2018, 14:48)zencefil : En kolay genişlemeyi tarafız olarak yaparsın. Tarafsız kal ve her zaman dünyaya eklediğin tansiyona bak ve asla tansiyonun %10'un üstündeyken birisine savaş sebebi araştırma. Tansiyonun yükseldiğinde ise birkaç ay bekle böylece geri düşecektir. İran ile çok güzel bir şekilde ilerleyemezsin çünkü Türkiye-Afganistan ve Irak komşun. Türkiye en başta çok zorlar seni o yüzden o işe hiç girişme, Afganistan alması pek kolay değil dağlık arazi diye ve güzel savunursa savaş uzun sürebilir. Aslında bu bir yandan senin işine de gelir çünkü tansiyonun da düşer ve diğer savaşa anında hazır olursun ama kayıplarına dikkat et. Irak çok kolay olacaktır ve sana kendi focuslarından kazandığı fabrikalar(tershaneler dahil) ve alt yapı sayesinde hazır işlenmiş topraklara konmuş olacaksın ama zaten sende petrol olacağı için çok bir kar elde etmeyeceksin hammadde olarak.
Daha sonrasında Arabistan-Yemen-Umman diye gidebilirsin ardından Türkiyeyi alabilirsin ama oyun iyice uzun sürecektir ve sürekli tansiyonunun düşmesini ve her seferinde daha iyi ekipmanın araştırılıp, daha çok ekipman üretilmesini beklemek seni sıkabilir. İlerleyen zamanlarda olacak kasma sorunu iyice bıktırabilir.
Unutma tarafsız olduğun zaman dünya tansiyonu %50 yi aştığında savaş sebebi araştırabilirsin ama dediğim gibi tansiyonunu coşturmazsan eğer yavaş ve emin olarak rahatça genişlersin.
Yorum Yazan Herkese Teşekkürler.
Ben İran Hiç Oynamadım Sadece Örnek Verdim Boşuna Yazmışın :DAma genede Teşekkürler
Dünya Tamsiyonuyla Benim Sebeb Olduğum Tansiyon Farklı mı?Bu Tansiyon Olayı Ne?Detaylı Açıklar mısın?
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen