Modern Tarih: Franklin D. Roosevelt'in Üçüncü Adaylığı (1940)
George Washington ve Abraham Lincoln (ve belki Theodore Roosevelt) ile birlikte en iyi başkanlar arasında görülür FDR. Amerika'da yaşayan Japonları toplama kamplarına alması gibi kötü faaliyetleri de olmuştur ama yine de sevilir, 4 kere seçilmesi de bunu yansıtıyor. Fakat 5-6 kere seçileceğini de düşünmüyorum sağlık problemleri olmasa. 2. DS olmasa 3 veya 4 kere seçileceğini de sanmıyorum.

Ayrıca, aslında 3 kez başkanlık yapmak isteyen ilk kişi de değildi. Franklin D. Roosevelt'ten önce uzaktan kuzeni Teddy Roosevelt de 3. kere başkanlık yapmak isteyip 1912'de Woodrow Wilson'a kaybetmişti. Teddy Roosevelt 1900 seçimini kazanmasa da seçilen başkan öldüğü için 3 yıl başkanlık koltuğunda oturmuş, böylece başkanlık yapmış sayılmıştı. Hatta kendisi 3. kere başkan olmak istemiyorum diye 1908 seçimlerinde aday olmamıştı. Yine de Roosevelt 2'den fazla "aday olan" tek başkan.
[+] 1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Franklin D. Roosevelt'in Üçüncü Adaylığı (1940) - Yazar: Ragnvaldr - 18-07-2018, 19:03

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.