Nors Kabileleri için Taktik
Şöyle söyleyeyim ben nors kabilesiyle oynadım. Norskayla diğer bizimle aynı ırktan olan nors kabileleriyle savaşmak ciddi derecede zor.
Baya zorlanıyorum hatta konu açacağım taktik için. Diğer nors kabilelerinde ordu gücü bizimkisiyle aynı. Bazen taktik yapmak bile işe yaramıyor. 
Buzdişdi sanırım bir kabile vardı o kabile konfederasyon yoluyla 3 nors kabilesini kendine kattı. Ona karşı savaşırken ciddi derecede zorlandım.
Birde bu ekonomiyi dengelemek çok zor. Talan yapman lazım talan yapmakta uzun süreli katkı sağlamıyor. Ekonomi inşa edeyim diyorum fakat nors kabilelerin ekonomik binaları pek elverişli değil anca 3-4 level sonra. 
Savaşta standart bir taktiğim var fakat hiç işe yaramıyor :D
Mızraklıları öne diziyorum düz bir şekilde arkaya okçuları koyuyorum. Tazılar okçuların arkasında karşı askerler saldırmaya başlayınca arkadan tazıları salıyorum. Yağmacıları sol kanat ve sağ kanatta tutuyorum geldiklerinde onlarıda saldırtıyorum fakat pekte yararı olmuyor. 
Savaş anlamında ne taktik önerirsiniz?
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Nors Kabileleri için Taktik - Yazar: Alduin - 28-07-2018, 01:55
RE: Nors Kabileleri için Taktik - Yazar: chaos10ur - 30-07-2018, 01:42
Nors Kabileleri için Taktik - Yazar: Sezar - 08-02-2019, 09:16

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.