16-08-2018, 17:54
Birbirimizi şimdi daha güzel anladığımizi düşünüyorum.Buna sevindim.Kibir benim en çekindiğim şeydir.15 teknoloji ile ilgili dediklerim ne sana ne de başkalarına gönderme vardı.15 teknolojiyle kazandığımi düşünüyorlarsa yanlış düşünüyorlar onu dedim.
Dediklerimden yanlış anlaşılacak nokta rehbere gerek yok mp oynayarak kazanılması.Bunu biraz daha açayım.
Kötü niyetle bakılırsa ben mp oynuyorum tabiki yenicem anlarsın.
İyi niyetle bakarsan sp bırakıp mp oynarsan sende bu şekilde oynarsın.Bu bir kişiye yönelik değil mp teşvik amaçlı yani.
Göndermeni anladım.Bak buna da iyi niyet kötü niyet olarak bakışımı söyleyeyim.
Kötü niyetle sen oyuncuları yendikten sonra rehber yapıyorsun.
İyi niyetse senin dediğin gibi.
Ben kötü niyetle yaklaşmam.Çünkü insanı zora sokan durum oluşur.
Forumda yaptığımız mp ler ve kurallar övmek amaçlı herhangi bir durum yok gerçekten güzel.
Dediğin gibi oyunda gizli yazdıklarımızı bilmedigin icin kendi bakış açından yorumluyorsun.Benim seni yerme laf sokma gibi durumum olamaz.Sorduklarına cevap vermem dumana bi laf sokayım yanlış yorumlamış hahahah şeklinde olamaz.Ben bilmedigin için cevapladım ki arkada neler dönüyor herkes öğrensin.
Dediklerimden yanlış anlaşılacak nokta rehbere gerek yok mp oynayarak kazanılması.Bunu biraz daha açayım.
Kötü niyetle bakılırsa ben mp oynuyorum tabiki yenicem anlarsın.
İyi niyetle bakarsan sp bırakıp mp oynarsan sende bu şekilde oynarsın.Bu bir kişiye yönelik değil mp teşvik amaçlı yani.
Göndermeni anladım.Bak buna da iyi niyet kötü niyet olarak bakışımı söyleyeyim.
Kötü niyetle sen oyuncuları yendikten sonra rehber yapıyorsun.
İyi niyetse senin dediğin gibi.
Ben kötü niyetle yaklaşmam.Çünkü insanı zora sokan durum oluşur.
Forumda yaptığımız mp ler ve kurallar övmek amaçlı herhangi bir durum yok gerçekten güzel.
Dediğin gibi oyunda gizli yazdıklarımızı bilmedigin icin kendi bakış açından yorumluyorsun.Benim seni yerme laf sokma gibi durumum olamaz.Sorduklarına cevap vermem dumana bi laf sokayım yanlış yorumlamış hahahah şeklinde olamaz.Ben bilmedigin için cevapladım ki arkada neler dönüyor herkes öğrensin.