Rome II - Rise of the Republic Ekran Görüntüleriniz
Iolei ile devam ediyorum, Korsika sonrasında Kartaca'ya döndüm, ben Afrika'ya çıktığımda Sicilya'da ticari ilişkilerimin bulunduğu bir Yunan devleti Kartaca'nın şehirlerinden birini almıştı, Kartaca'yı hızlıca ortadan kaldırdıktan sonra Korsika eyaletinde sayılan adaya sahip Tarchuna devletine saldırdım, saldırmışken İtalya'ya çıkıp 2 eyaleti komple ele geçirdim, bu esnada diğer Etrüsk devletlerin bir hayli tepkisini çektik, 2 eyalet sonrasında daha fazla ilerlemeden barış yapıp rüşvet ve tehditle İtalya gördüğüm tüm devletlerle ticaret antlaşması yaptım.

20180820035455_1.jpg

20180820035416_1.jpg

Şimdi bir yandan Kuzey İtalya'da olan biteni, bir yandan da Roma'yı takibe alacağım, güzel gelirim var ihracattan para kırıyoruz ticaret ortaklarımız sayesinde. Yapabileceğim bir diğer hamle Sicilya çıkartması yapmak olabilir.

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Rome II - Rise of the Republic Ekran Görüntüleriniz - Yazar: Duman - 20-08-2018, 04:02

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.