Oyundaki oyuncu kitlesinin sohbetine 'kadınlar günü veya altın günü' diyip ardından onlardan bahsederken oyuncu (!) yazacak kişinin benim oyunumda işi yok Gaul. Kendine çeki düzen verdikten sonra gelirsin. Burada oyun oynuyoruz kime neyin delikanlılığını yapıyorsun? Oynadığın ülke zerre umrumda değil ben Hollandayım sen Rusya. Ben bir agresiflik yapmadıkça yakın vadede herhangi bir savaş da öngörmüyordum aramızda, dolayısıyla kendime rakip olarak algıladığım vs. yok çünkü bahsettiğim üzere biri Hollanda diğeri Rusya.
Ama bu hep oluyor mesela daha önce de bir MPde Britanya ile oynuyordum ve o oyun Osmanlıyı mpden atmıştım çünkü Timura arkadaşını geçirip tüm İran'ı sattırmıştı kendisine. Onu attığımda da beni kendine rakip gördüğün için atıyorsun demişti, bir tarafta Britanya diğer tarafta Osmanlı. Kilişe savunmalar bunlar alıcısı olur mu bilmem.
Ama bu hep oluyor mesela daha önce de bir MPde Britanya ile oynuyordum ve o oyun Osmanlıyı mpden atmıştım çünkü Timura arkadaşını geçirip tüm İran'ı sattırmıştı kendisine. Onu attığımda da beni kendine rakip gördüğün için atıyorsun demişti, bir tarafta Britanya diğer tarafta Osmanlı. Kilişe savunmalar bunlar alıcısı olur mu bilmem.