(01-09-2018, 15:47)PashaZade : Yorum yapmaktan turu seçmeyi unutuyorum yav. Bundan sonra turu da yorumlarıma saklarım o zaman.
D)Top kullanımı için kullanılacak Tungsten stoğunu kontrol ederek planlama yapalım.
@PashaZade
Şuanda ülkede stoklanan Tungsten ile top üretimine 4 Tur Boyunca devam edebileceğini hesaplarsın. Ek olarak İngilizlerde Ticaret gemilerinin kaynakları indirdiği depolar üzerine hareket etmeye başlamıştır. Donanmanın hareket etmemesi durumunda bölgenin güvenliğinin çok düşük olduğunu fark edersin. Depoların havaya uçma ihtimali bile mevcutttur.
A)Top üretimine eksiksiz devam edelim.
B)Top üretimini yarı yarıya kısıtlayarak eksik kalan fabrikaları silah ve cephane üretimine verelim.
C)Top üretimini durduralım. Şuanda yeterli stoğumuz mevcut ve kaynakları saklamamız gerekli.
D)Bu turki top üretiminin tamamını Depo çevresine sabit olarak yerleştirelim. Denizden gelecek olan düşmana karşı ateş açılabilmeli.
(01-09-2018, 15:49)Sübaşı : C) sarsıntılarda yıkılabilecek bölgeleri arayalım.
Bu sıkkı seçiyorum ama amacını anlayamadım. Bölgelerin tespitini yaptıktan sonra ne olacak ?
İstersen değiştirebilirsin anlamadıysan. Bu bölgelerde tünelin kanalındaki gibi ortak tahta kullanılması yerine tespit ettikten sonra o bölgelerde ek kolon görevini görecek tahta ve az sayıda demir kullanacaksın. Sadece belirli yerler korunacağı için üretimi etkileyecek bir zararı olmayacak.