11-09-2018, 17:59
(11-09-2018, 16:04)SpLinter : Dosya üzerinde söylenenler dışında oynama yapılmadığını nereden bileceğiz.
bu düzenlediğim ilk etkinlik değil , sonuncusu da olmayacak inşallah. 3 yıldır bu forumun aktif bir üyesiyim ve yönetici kadrosundayım. Kendimi ispat emek gibi bir durumun içinde olmadıgımı düşünüyorum. Etkinliğe katılıyorsanız Yöneticiye güvenmek durumundasınız. her etkinlikte durum böyledir sadece EU4 mp leri için geçerli değildir.
bu sefere mahsus müdahale öncesi save i ve sonrasinda ki save paylaşılacak. Oyunu kayıt eden @iberkay save dosyasını paylaşır mısın ? edit sonraki save i editlendikten sonra kendim paylaşacağım. istediğiniz kadar inceleyebilirsiniz. ama bundan sonraki saveler ise oda kurulmaya yakın paylaşılacak. benden save talebinde bulunmayın. bu tür ekstrem durumlar dışında paylaşım yapılmayacak.
Ayrıca belirtmek istediğim editten kastım su : Save açılacak, ilgili ülkeye girilecek , corelar bırakılacak ve 1er corruption eklenecek. dosya üzerinde her hangi bir oynama söz konusu değil. truce olayı ise truce un bittiği tarihten itibaren sözlü bir barış. truce u söylememdeki amaç ise mısırdaki oyuncunun bir avantaj elde ettiği ve bu avantajını kullanarak oyuncu savasına etki etmesi. baltıkdaki oyuncu bir oyuncu savası yapmadı sanırım, yaptıysa bununla ilgili de karar alabilirim bu konu hakkında da bilgilendirme yapabilirsiniz.
söylemek istediğim başka bir nokta ise her hangi bir kural ihlali olduğunu düşündüğünüz her hangi bir konuyu foruma yazmak ya da başka ortamlarda ortamlarda belirtmek yerine özel mesajdan bana ulaşmanız. gerekli incelemeyi yaptıktan sonra aykırı bir durum söz konusu ise durum açıklanır aykırılık giderilir. Kural öneriniz değerlendirilir ve gerekli görülürse eklenir.
Saygılarımla...