17-09-2018, 22:20
Suikasti yapan kim ortaya çıkmamışken yapılan suçlamalar boştur . Sen kendi lafını bileceksin . Ben bir taraf değilim öncelikle onu bilin , Führer vekiliyim hainler bulunana kadar geçen süreçte görevim bakanlar kurulu tarafından verildi kendimi Berlinde Mesih-Führer ilan etmedim . Soruşturma sürecini Berlindeki zat iç savaş ile böldü benim tek amacım İngiltere destekli olduğu bariz çocukların bile anlayabileceği bu Cuntayı tarihten silmektir ben bu amaç uğrunda şehit olmayı göze aldım . Almanya uğruna yaptığım ortaklıklar müttefiklikler ve bakanlık sürem , deneymim göze alındığında bu yapılanlar çirkin iftiralar sizi gülünç duruma düşürüyor .
Son kez tekrar ediyorum geçen süreci göz önüne alın kimin hain olduğunu görün . Benim tüm kuvvetlerim -DVJ dışında- doğu cephesine hizmetle görevdeler . Cuntanın savaşımıza kattığı tek şey yakıt depolarını patlatmak . Gerçek göz önündeyken halkımız da bunu bilirken kafa çevirmek kafalarda şüphe oluşturuyor .
Son kez tekrar ediyorum geçen süreci göz önüne alın kimin hain olduğunu görün . Benim tüm kuvvetlerim -DVJ dışında- doğu cephesine hizmetle görevdeler . Cuntanın savaşımıza kattığı tek şey yakıt depolarını patlatmak . Gerçek göz önündeyken halkımız da bunu bilirken kafa çevirmek kafalarda şüphe oluşturuyor .