18-09-2018, 16:19
Ben Führer değilim . Führer vekiliyim führerin kim olduğunu söylemek Generallerin haddine değildir . Generaller Führerden emir alır . Bakan kurulu beni Führer vekili ve soruşturmanın müfettişi olarak atadılar .Bakanlar kurulunun kararına general olarak karışamazsınız bu sizin haddinize değil . Turkish lokum ve 4. ordunun başındaki Hulksipder batan hainidir beni bunlarla aynı keyfeye koyamazsınız koydurtmam !!! Ben turkish lokum gibi kolruk meraklısı değilim kendimi führer ilan etmedim . Kendisi İngiltere ile bir olup toplantıya saldırı düzenledi . Sizin ya olanlardan haberiniz yok yada idrak edemiyorsunuz .Herkesin ortak düşmanının lokum olması gerekirken aramızda tartışıyoruz . Sırf Berlin'de olduğu için iç savaş çıkartan bir haini dinleyecekseniz siz bilirsiniz . Hain bakan ise idam edilecek , General ise kurşuna dizilecektir , hainler orduya değil yargıya teslim edilecek . Hain bulunduktan sonra Führer bakanlar kurulu tarafından tekrar seçilir siz gönlünüzü hoş tutun . Halk'a sesleniş dışında konuşma yapmayacağım çünkü asabım bozuluyor .
Heil Hitler
Führer Vekili Wayfear
Heil Hitler
Führer Vekili Wayfear