Yapayzekanın ne kadar aptal olduğunu kanıtlıyorum (ss'li)
Oyunda senin tarafında olan devletler hep bi salaklık yapıyor. Almanya oynarken istisnasız her oyunu İtalya yüzünden kanser olarak oynuyoruz. Tam tersi durumda biz İtalya olduğumuzda Almanlar böyle saçma sapan işler yapıyor, boyuna çıkarma falan yiyor. Ama Rusya veya Fransa gibi İtalyaya düşman bir ülkeyle oynarken İtalya milletin içinden geçiyor.

Böyle Türkiye, Romanya veya Yugoslavya gibi genelde neutral kalan devletleri seçtiğimiz zamanda da sen ideolojini hangi tarafa kaydırırsan o taraf mal oluyor. Anladığım kadarıyla oyun bizim diğer ülkelerede yardım götürmemizi bekliyor. Yani mesela İtalya oynarken küçük bir orduyu Rusyada ofansif ilerleterek veya Fransada defansif tutarak Almanlara yardım etmemizi falan bekliyor.
[+] 1 üye Royal Guard nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Yapayzekanın ne kadar aptal olduğunu kanıtlıyorum (ss'li) - Yazar: Royal Guard - 23-09-2018, 00:22

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.