Sadece odd kartların sinerjisini kullandım ben de. Gayet başarılı. Ice block koydum önce ama pek kullanışlı olmadı. Breath of sindragosa ile değiştirdim.
### Brawl Deck
# Class: Mage
# Format: Wild
#
# 1x (1) Arcane Missiles
# 1x (1) Breath of Sindragosa
# 1x (1) Mana Wyrm
# 1x (1) Mirror Image
# 1x (3) Black Cat
# 1x (3) Cinderstorm
#
AAEBAf0EBpUDtAS8CO7TAvvsAr36AgAA
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
Şu Kingsbane destesi de güzel. Yalnız reload yapılınca gelen kingsbane silahları ilk silah gibi bufflu olmuyor. Dolayısıyla 1 durability kaldığında Doomerang ile rakip bir miniona fırlatıp geri elinize almanız gerekiyor. Cutthroat Buccaneer yerine Blade fury de koyabilirsiniz. Minionlar tarafından dondurulduğunuzda bayağı işe yarıyor.
### Brawl Deck
# Class: Rogue
#
# 1x (1) Deadly Poison
# 1x (1) Doomerang
# 1x (1) Kingsbane
# 1x (2) Leeching Poison
# 1x (2) Shiv
# 1x (3) Cutthroat Buccaneer
#
AAEBAaIHBssDvQSpzQKxzgK77wLJ+wIAAA==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
### Brawl Deck
# Class: Mage
#
# 1x (1) Arcane Missiles
# 1x (1) Breath of Sindragosa
# 1x (1) Mana Wyrm
# 1x (1) Mirror Image
# 1x (3) Black Cat
# 1x (3) Cinderstorm
#
AAEBAf0EBpUDtAS8CO7TAvvsAr36AgAA
#
Şu Kingsbane destesi de güzel. Yalnız reload yapılınca gelen kingsbane silahları ilk silah gibi bufflu olmuyor. Dolayısıyla 1 durability kaldığında Doomerang ile rakip bir miniona fırlatıp geri elinize almanız gerekiyor. Cutthroat Buccaneer yerine Blade fury de koyabilirsiniz. Minionlar tarafından dondurulduğunuzda bayağı işe yarıyor.
### Brawl Deck
# Class: Rogue
#
# 1x (1) Deadly Poison
# 1x (1) Doomerang
# 1x (1) Kingsbane
# 1x (2) Leeching Poison
# 1x (2) Shiv
# 1x (3) Cutthroat Buccaneer
#
AAEBAaIHBssDvQSpzQKxzgK77wLJ+wIAAA==
#