(02-10-2018, 15:59)SteelOgre : Victory Condition: 10 Adet, fully populated, fully controlled güneş sistemine ilk önce sahip olmak (vassallar hariç, sektörler, habitat ve ring worldler dahil)
@yafeshan , çok hızlı reddettin :)
Tek tek yazayim o zaman
- Max ai ile oynamanin sp oynamaktan farki yok.
- 4 arm ring icin buyuk harita gerek ki az kisiyle ne kadr sacma sapan birseye donustugunu gorduk.
- Admiral zorlukta bu kadar yok ai ile oynamaya bizim arkadaslar aliskin degil. Dupeduz zor bir single player oyun istiosun. Oyuncularin ortak calisip ai ile basa cikma hayli de bos, daha cok tartismaya yol acar (bknz. onceki oyunlarimiz)
- scale yok: yukaridaki madde.
- aggresive ai: 3. madde
- advanceds ai: e yani yeter 3. madde
- Random irk: Oyunun en hosuma giden ozelliklerinden birini, kendime has irk olusturmayi neden birakayim. Eglencelik olsun diye bile bunun hic bir mp de sart kosuldugunu gormedim. Cunku eglencelik degil. Sen millet meta falan yapar diye istiyosun. Ben onceden millete meta build su su diye anlatip yalvardim alin diye. Ancak bir iki tanesi aldi. Meta buildler belli, istemiyorsan yasaklarsin olur biter.
- Sanki bizim oyunlarda diplomasi odalarindan cikmiyomusuz gibi ffa istemenin anlami yok.