Timur hakkında!
(03-10-2018, 23:41)Vickz : Çoğu kimsenin oynamaktan çekindiği Timur serisine başladım ve çok rahat şekilde devleti toparladım. Bayağı da genişlettim, aklıma takılan tek bir soru var. Şuan, Memlük, Moğolistan, Babür vs. kurabiliyorum Timur ile. Yani kurabiliyorum derken, direk bir tık yapınca kuracak şekilde değil. İstenilen topraklar elimde değil hiçbirinin, sadece görünürde kurabiliyorum. Bazı arkadaşlar Babür'ü çok tavsiye ediyor, bazıları ise Timur haliyle bozmadan oynamak daha iyi yorumunu yapıyor. Hindistanın içlerine girdim sayılır, sizce Babür'ü kurmalımıyım? Babür için gereken topraklara çok yakınım, karşımda da güçlü rakip yok. Kursam kolay şekilde kurarım ama Timur'u mezarında ters döndürmek de istemiyorum. Timur haliyle devam ettirmek daha mantıklı geliyor ama tabi Timur-Babür karşılaştırmasında hangisi güç anlamında ağır basıyor bilmiyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum, ayrıca Timur'u nasıl toparladın diye soru gelirse cevaplamaya hazırım :D

Timur'u nasıl topladın söyler misin? Bu arada Babür kurmalısın.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Timur hakkında! - Yazar: Vickz - 03-10-2018, 23:41
Timur hakkında! - Yazar: altnkurt - 03-10-2018, 23:57
Timur hakkında! - Yazar: EspadadelAlba - 04-10-2018, 00:34
Timur hakkında! - Yazar: KorkusuzTürk - 04-10-2018, 18:26
Timur hakkında! - Yazar: Ahmed-i Sani - 09-10-2018, 22:26

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.