Timur hakkında!
Timur kolay hakikaten. Benim gibi bir oyuncu bile hilesiz bir şekilde Babür kurduysa sen hayli hayli kurarsın. Babür kurmanı tavsiye ederim çünkü idealar güzel ve sana Hindistan'da permanent claim veren bir sürü görev var. Benim oyunumda Shah Rukh çok erken öldü ama sık sık ilişki geliştirerek ve evlilik yaparak vasallarımı idare ettim. Zaten annexleme zamanı gelince de kısa bir sürede ve rahatça annexledim hepsini. Ama Transoxiana çok başa bela olacak bir vassal. Zaten çoğu zaman en yüksek liberty desire'a sahip vassal. Din meselesine gelince çok kısa sürede çoğu şehri Sünni yaptım. Zaten missionary strength advisoru alınca 10-20 ayda Sünni yapıyorsun. İsyanlarda ise gerektiğinde otonomi basın gerektiğinde zor kullanın. (Harsh treatment yapın veya isyanın çıkmasını bekleyip stackwipe yapın) Oyunun başında Ajam'da pemanent claimlerimiz var hemen onlara saldırmalıyız. Son olarak orduya önem verirseniz 1500'lerde efsanevi generaller çıkıyor. İyi oyunlar dilerim!
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Timur hakkında! - Yazar: Vickz - 03-10-2018, 23:41
Timur hakkında! - Yazar: altnkurt - 03-10-2018, 23:57
Timur hakkında! - Yazar: EspadadelAlba - 04-10-2018, 00:34
Timur hakkında! - Yazar: KorkusuzTürk - 04-10-2018, 18:26
Timur hakkında! - Yazar: Ahmed-i Sani - 09-10-2018, 22:26

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.