Nomad Pagan Oynayis Tavsiyesi
#5
Bu arkadaşlar Norse değil, senin de dediğin gibi Tengrist. Danışman belirlenişi oyunda önemli etkilere sahip olabiliyor (özellikle konseye girmek isteyen adamlar, çeşitli karakterlerle ilişki geliştirmek için kullanılması vb. gibi), açıkçası strateji oyunlarında can sıkıcı mikrolara çok rastladım ama CK2'de konseye üye belirlemek bunlardan birisi değil.

Nüfus artış hızını etkileyen 2 faktör var gibi, bunlardan birincisi mevcut nüfusunla maksimum nüfusun arasındaki fark diğeri ise Semavi'nin de bahsettiği üzere çeşitli binalar. Maksimum nüfus ise holding sayısına ve yine binalara göre belirleniyor.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Cevapla
 


Bu Konudaki Yorumlar
Nomad Pagan Oynayis Tavsiyesi - Yazar: Sezar - 17-10-2018, 02:46
Nomad Pagan Oynayis Tavsiyesi - Yazar: Duman - 17-10-2018, 02:54
Nomad Pagan Oynayis Tavsiyesi - Yazar: Sezar - 17-10-2018, 04:54
Nomad Pagan Oynayis Tavsiyesi - Yazar: Semavi7 - 17-10-2018, 09:46
Nomad Pagan Oynayis Tavsiyesi - Yazar: Duman - 17-10-2018, 12:53



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.