23-10-2018, 13:30
Ben oyunda var olan saçma butonların getirdiği avantajlardan bahsetmiyorum, bilakis tartıştığımız şey Nobility estateinden yahut slacken ile çekilen absürt rakamlardaki manpower değil, EU 4'ün supply sistemini herhangi bir şekilde övmedim de, sadece sürekli olarak her Imperator yahut EU günlüğünden sonra bir takım arkadaşların oyun dizaynını ve oyuncu rahatını hiçe sayan absürt yorumlarla günlüklerin keyfini kaçırmalarını bir nebze olsun engellemek amacım, yukarıda da bahsettiğim üzere EU muhteşem bir sisteme sahip değil, geliştirilebilecek tarafları var, ancak bunlar yapıcı yorumlarla ve güzel fikirlerle olabilecek şeyler, Paradox Interactive forumlarını takip edenler bilir, her günlük tartışılır, her oyun için öneriler kısmı vardır, developerlar bu önerilerin güzel hazırlanmışlarına oyun dizaynı el verdikçe cevap yazar, yapıcı bir ortam vardır, bizde her günlükte günlük ne denli güzel olursa olsun birisi çıkıp Paradox oyunlarına, oyun dizaynına aykırı ve oyunu daha kötü hale getirebilecek argümanlarla nefret kusmakla meşgul olduğu için iş hayli kabak tadı veriyor artık.