Dünya'nın sonu gelmektedir ve Satürn'ün en büyük uydusu olan Titan yeni yuvamız olacaktır. Titan'ı insan yaşamına uygun hale getiremeyeceğini anlayan insanoğlu bunun yerine insanları Titan'da yaşayabilecek şekilde evrimleştirmeye çalışırlar. Başrolümüz Rick, genetik evrim ve uzay araştırmasında çığır açacak bu deneye katılır. Ne yazık ki evrimin öngörülemeyen sonuçları da vardır.
Yönetmen:
Lennart Ruff
Başrol Oyuncuları:
Sam Worthington
Taylor Schilling
Nathalie Emmanuel
Ne diyeyim bilemedim. Filmin başı çok sarmadı. Orta kısımlarda iş gitgide ilginçleşti ve kendine çekmeye başladı. Tam entrikalar falan filan derken ne olduysa oldu. Film son çeyrekte baya saçmalamaya başladı. Uzun zamandır böyle kötü biten bi film izlememiştim. Çok amaçsız yani. İnsan tek başına Titan'da ne yapar ki? Deney zaten başarılı oldu. Adam zaten hayvan oldu. Bi iletişim bile kurmaya çalışmadılar. Doğasına salıverilen bi hayvan gibi bi başına uzaya fırlattılar herifi. Öncesinde de birkaç defa sahneler oldu bittiye getirildi. Bi olay çıkıyo, beş saniye sonra sahne atlıyo ve alakasız bi yerdeyiz. Hiçbir açıklama vs yapmıyor film. Bikaç kere bu şekilde sahne atlandı ve çok can sıkıcıydı. Son kısımda da bi vedalaşma falan sahnesi olmadı. Çoğu şeyin açıklaması yok. Adam kafesten nası çıktı veya son sahnede ötekini vurdular mı vs. Belki de filmin asıl dikkat çekmek istediği noktalar bunlar değildi. Vermek istediği mesaj farklıydı belki. Ama ben hiç zevk almadığımı ve kimseye önermeyeceğimi belirtmek isterim. İkinci yarısını hiç izlemesem daha iyi bi izlenim bırakırdı. İzlemeniz için vereceğim öncelik 1/5. Sıkıntıdan ölüyorsunuz. Elinizde internet yok ve sadece bu film varsa izleyin. Aksi bir durumda izlemenizi önermem. Sam Worthington veya Nathalie Emmanuel'de kurtarmıyor. Taylor olmasa ortaya bi film çıkmayacakmış zaten.