28-11-2018, 00:51
Oyun sırasında konuşmak istemedim ama polonya oyuncusunun yaptiği fırsatçılığı kınıyorum.Evet kurallara aykırı değil ana etik de değil.Ben bugün türlü belayla uğraştım zaten.Arkadaşımla okul çıkışı araba çarptı arkadaşıma(Şükür ki kötü durum yok) Cüzdanimi kaybettim.Yağmurlu havada bisiklet sürerken düştüm.Hastaneden koşa koşa geldim.Yemek bile yiyemedim doğru düzgün.Oyuna girmez olaydim ya.Ülkeyi aldiğimda felaket ötesi durumdaydı.Moskova ai'si o kadar kötüydü ki ordu moldovyada toprak işgal ederken(kale değil) litvandaki kaleler kapalıydı yani şans eseri kaçmasa stackwipe yicecekti.Ülke %70 işgal altında aylik -10 gelir,4 tane borç,2 tane disaster.Önce aristokratlar darbe yedim.Sonra köylü isyan %90da şans eseri (allah'ın lütfu) manpower geldi yoksa ülke -3 stab yiyip bitecekti.Ama var ya o kazan'a açtığım savaşta gelen savaş ilani öyle bir hirslandirdi ki beni yeminle, kin yuttum kan kusturcam dedim ve öyle de oldu.Beni o halde yikamadin ya polonya gel bakalim 10k askerinle ne yapabileceksin.Bana yaşattığını sana misliyle yaşatacağım ama öyle kolay bırakmam seni