Stellaris - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar
robotlarla megacorp veya trade value üretilmiyor.. ben yeni versiyonda baya bir oynadım ve ilk oyun saçmalığı benim başıma geldi sanıyorum..

nQALrR.jpg

dyson sphere bitmiş ve yeni gelen +1000 mineral kazandıran mega yapının da yarısı bitmiş 17 kolonili , 25lik gaia ile başladığım tall imparatorluğum yok oldu. tüm nüfusum tüm starbaselerim vesaire.. bildiğin yok.. enteresan bir event..

neyse yeni versiyonda genel olarak yapılması gereken pek tabii nüfusu hızlıca artırmak. robotlarda seviye yok her işi yapabiliyorlar. biyolojiklerde workerden bir üste çıkan tekrar worker olmuyor.varsa bir yolu ben bulamadım :)

minerallerle alloy denilen kaynağı dönüştürüyorsunuz ki bu alloy oyunun en önemli kaynağı... ticarette sattığınız kaynakla enerji elde ediyor satın almak istediğiniz ürün için enerji ödüyorsunuz..haliyle market oldukça faydalı ve önemli..

market için galaktik market kurulmalı.. onu kim kurar bilmiyorum kendiliğinden var mı onu da bilmiyorum ama karşına çıkacak ..markette her türlü kaynağı satın alabilir veya satabilirsin. dönüşüm için enerji ana kaynak dediğim gibi..
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Stellaris - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Yazar: SHD - 10-05-2016, 12:13
Stellaris - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Yazar: SHD - 19-05-2016, 13:34
Stellaris - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Yazar: jax61 - 07-12-2018, 19:18
Stellaris - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Yazar: MAB - 04-01-2022, 20:55

Konuyu Okuyanlar: 34 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.