Büyük Britanya İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var
Merhaba, ben henüz doksan saatlik noob olarak tavsiyelerinize göre denedim bir şeyler, pek beceremedim. İlk ironman olduğu için çok da kasmadım. İlerlememi anlatmak istiyorum. Newfoundland 490 developmentlik imparatorluk gibi bir koloni oldu. Yanına Kaliforniya için Eurachia ve Luiziana için Queen's Territory adında iki oğul daha kattım. Kuzey ve Batı Fransa ile Bretonya da artık bana bağlı. Adalar tamamen kontrolümde. Kaliforniya'nın hepsi benim olmuştu bir savaşla ama kolonim isyanları bastıramadı İspanyol Meksikası'na geçti. Alaska da benim, Newfoundland'in daha doğrusu. Yıl 1740 falan. Biraz daha koloni, Faroe ve İzlanda, bir ihtimal da Benelüks dışında pek hedefim yok. Doğu Afrika'da yardırsam da Hindistan henüz benim adımı bile duymadı. Epey başarısız bir oyundu. Bu oyundan sonra Rusya oynayacağım. Yavaş yavaş öğrenicez artık. Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler. Bu arada müttefiklerim Savoy, Burgonya, Portekiz, Gelre ve Bremen.
[+] 1 üye Türkopol nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Büyük Britanya İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var - Yazar: Türkopol - 08-12-2018, 12:49

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.