Milan ın tek kalan yeri venedikti, bunu görüp sağa doğru uzattılar.Ya gidip saçma sapan işime yaramaz karnten gibi yerleri alıp otto ya sınır olucam ve savaş ilanı alacaktım ya da sol tarafından almaya 1 toprak 1 toprak devam edecektim.Bu arada iyi taktikmiş, yıkılacak ülkeler denesin bir tarafa doğru uzatın ülkeyi öbür ülke mal gibi ortada kalır.Her neyse oyun başı ben hertürlü toprak aldığımda bölünüyor demiştim ve alacağımı belirtmiştim, oyunun gm sinden ses çıkmadı, altnkurt karnten i al falan dedi.Gm ye oyun öncesi yazdım 'orada kural ihlaline girmez' sözlerine dayanarak o iki toprakla birlikte 2 toprak daha alarak Milan savaşını bitirdim.
Şimdi oyunun yetkilisi dediği sözün tersi biçimde toprak salman gerekiyor, ihlal yapmışsın diyerek bana geliyor.2 toprağı salmam bana çok bir şey kaybettirmez ama bulunulan tutum oldukça üzücü.Buradan sonra devam etmeme kararı aldım.Fransa yı dileyen biri devrabilir.İyi ilişkiler kurarsa 3 lü koalisyon yemediği sürece her türlü önü açık ülke.Yeni oyuncusu da ihlale uygun şekilde toprakları salar artık.
Şimdi oyunun yetkilisi dediği sözün tersi biçimde toprak salman gerekiyor, ihlal yapmışsın diyerek bana geliyor.2 toprağı salmam bana çok bir şey kaybettirmez ama bulunulan tutum oldukça üzücü.Buradan sonra devam etmeme kararı aldım.Fransa yı dileyen biri devrabilir.İyi ilişkiler kurarsa 3 lü koalisyon yemediği sürece her türlü önü açık ülke.Yeni oyuncusu da ihlale uygun şekilde toprakları salar artık.