15-12-2018, 04:11
(15-12-2018, 03:09)BeRDuSH : Konuya resim atan herkes sansür uygulamış bilgilerini göstermemek için.Ben olduğu gibi paylaşmışım acemi mpci :D
Toprak meselerine gelince kimseyi zan altında bırakmak istememiştim.Oyunda başıma gelenleri paylaşmıştım :D Rusya haklı olabilir.Aynı anda 5savaş yapınca işler çok karıştı.Beni de Oyrattaki arkadaş uyardı.GM'ye söyledim 2.mesajıma geri dönüş yapmadı.Vija olayına gelince Delhi topraklarını bölmüş olabilirim hızlıca ant yaptığım için.Benim de yapmış olduğum hatalar vardır elbet :D Sanırım fotolu paylaşım yapınca pek hoş olmadı Rusya ve Vija oyuncuları kusra bakmasın :/
(Herşeye rağman o son ant. hoş olmadı:D)
Benim senin şahsına karşı bir şey söylediğim yok benim kuralların uygulanma biçimine karşı bir sitemim var. Kurallar oyuncuları kısıtlarken bu doğal kuralın yapısı bu aynı zamanda kurallar bir birlerinin kısıtlamalarınıda kısıtlıyor perma claim olmadan ülkeyi bölecek şekilde claimli toprağa sahip olunamazken zaten çoğu konumda, bu kurallar birbirini kısıtlıyor bazı konumlarda bir de üzerine region kuralı vs gibi kurallar getirince iş içinden çıkamaz anlamsız şekle dönüşüyor bazı noktalarda.
Bu arada "timura oyunca geçmesin üzülür demiştim" ifademi açıklamadığım için özür dilerim senden benim mutlak yıkılışın kaçınılmaz olduğunu düşünmeme gelince timur hem osmanlı hem benim hemde rusun arasında kurtlar sofrasında ki kuzu gibi kalmış bir ülke konumunda hiç birini borçlanarak felan ordusunu zorlayacak veya yenecek gücü yok her ne kadar sayıda 80k felan gibi iyi rakamı var gözükse de hem ekonomisi yok hemde bu ülkelerden birinden saldırı yerse çıkarları gereği onu aktif bir şekilde koruyacak ülke yok osmanlı rus arasında ki durumu kullanıp bir denge oluştursa 2 si de bana karşı ordusunu yıpratmak istemez benle politik bir uzlaşı zemini olacak bir konumunda yok. Tabi bu benim görüşlerimdi. Yanlış şekilde ifade ettim.