Game of Thrones Tarzı Roman Yazıyorum
(27-12-2018, 06:27)PhasisMjora : Bir eser üretebilip ortaya koyabilmek önemli birşey. O yüzden başarılar diliyorum. Ama o seviyede bir eser sunmak ayrı bir uğraş tabi, adam onyıllarını vermiş ki öncesinde bir o kadar da senaristlik tecrübesi var bildiğim kadarıyla. Denemek bile bir başarı. 

Benim yorum yapmak istediğim nokta ise en son yayınlanan sezonu beğenmemen olmuş, ben son sezona bayıldım ve yenisini iple çekiyorum :) bunda fantastik elementleri sevmiyor olman etken olabilir ama zaten fantastik dozun yavaş yavaş artıp bu seviyeye geleceği dizinin başından beri belliydi.

Açıkcası bende beğenmedim son sezonu dizinin kitapla ayrı noktalara gitmesini iyi toparlayamadı yapımcılar. Son sezonda bir çok hata var bakacak olursak say say bitmiyor. Kitaba göre bakarak değil dizi içerisinde bile önceden dedikleri şeyleri yok sayıyorlar. Biraz oldu bittiye getirdiler çoğu kısmı. Senaryoda bazı noktalar çok zayıf kaldı mesela jon dany ilişkisini bağlama kısmı bile çok zorlama oldu. Çok daha farklı şekilde bağlayabilirlerdi. Senaryoda Tyrion ihaneti gibi teoriler doğru çıkmazsa ya da çıksada iyi bağlayamazlarsa son sezonda 7. sezon senaryosu dandik türk dizilerinden halliceydi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
GAME OF THRONES TARZI ROMAN YAZIYORUM - Yazar: Alduin - 26-12-2018, 23:00
GAME OF THRONES TARZI ROMAN YAZIYORUM - Yazar: Aytaç - 26-12-2018, 23:02
Game of Thrones Tarzı Roman Yazıyorum - Yazar: Alduin - 27-12-2018, 00:30
Game of Thrones Tarzı Roman Yazıyorum - Yazar: Duman - 27-12-2018, 04:12
Game of Thrones Tarzı Roman Yazıyorum - Yazar: fodunkiran - 27-12-2018, 07:37
Game of Thrones Tarzı Roman Yazıyorum - Yazar: jax61 - 28-12-2018, 21:20
Game of Thrones Tarzı Roman Yazıyorum - Yazar: fff7 - 28-12-2018, 21:31

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.