28-12-2018, 00:05
(Son Düzenleme: 28-12-2018, 00:42, Düzenleyen: astrofizikist.)
(27-12-2018, 20:07)Filsuk :(26-12-2018, 23:41)astrofizikist :Dragonland bayağı orijinalmiş.(26-12-2018, 23:36)Filsuk : @astrofizikist
Misal şu kısım:
Aşırı yapmacık duruyor.
Mit yaratmak istiyorum o kıtada. Atıyorum ejdere tapıcaklar vs. Ve nehirler, şehirler, devletler, denizler vs yaptığım zaman yapmacık gelmez diye tahmin ediyorum. O kıtanın adı zaten dragon land.
Keşke ön yargısız okusan. O isimi şu anlık koydum bütün hanedan, kıta, ada vs isimlerini ölü bir dilden (sümerce) alıcağımı belirttim 3 kere, şu an hitap için dragon land diyorum ejdere benzeyen kıta demek yerine.
(27-12-2018, 20:20)Aeschyli : Resmi göremiyorum başka bir kanala yükleyebilirmisin.
https://i.hizliresim.com/grVa32.jpg buyur dostum.
(27-12-2018, 22:42)süleyman maik : Bir eleştiri de benden harita konusunda.Fantastik roman demek kafadan atıp atıp yazalım demek değil. Gerçek dünyadan ne kadar farklı olursa olsun evrenin kendi içinde tutarlılığının olması lazım. Mesela sen harita da ejder kafası yaptın bölgenin adını da dragonland koydun adama demezler mi adama bu insanlar gökten mi bakıyorlar ki bu topraklara ejder kafasına benzediğini görebiliyorlar. Buna bir açıklama lazım insanlar nasıl yerden 10 bin feet yüksekliğe çıkıp kıtanın ejdere benzediğini görebilmişler
Dostum kıtanın adı dragon land değil :D Şu anlık koyduğum isim o ölmüş bir dil kullanıcam isimleri koyarken Sümerce gibi. Ve kafadan atıp atıp yazmak işi cidden ironik bir söylem ama yinede eleştirin için teşekkür ederim.