Küçük devletlerle oynamakta zorlanıyorum yardım edebilecek olan var mı?
Oyunda belli başlı güzel ticaret noktaları vardır. Hangi devlet olursan ol bu ticaret noktalarında kontrol sağlaman şart. Tabi hangisi olacağına senin karar vermen gerekiyor. Yakınında olması şart. Örnek vermem gerekirse brandenburg için başlangıç ticaret noktası saxony çok zayıf bir bölge olduğundan bu bölgede ticaret toplamaya çalışmak gereksiz bir uğraş. Onun yerine lübeck noktasında genişleyip ticaret merkezini taşıyarak ticaret merkezlerini ele geçirerek ve lübeck noktasını besleyen bölgelere genişlemek ticaretini gayet güzel bir noktaya getirir. Akkoyunlu için bu ticaret noktası Persia veya İstanbul olabilir.
[+] 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Küçük devletlerle oynamak da zorlanıyorum yardım edebilecek olan varmı? - Yazar: Aeschyli - 29-12-2018, 14:39

Konuyu Okuyanlar: 22 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.