Küçük devletlerle oynamakta zorlanıyorum yardım edebilecek olan var mı?
Osmanlı sünni ve hanefi şafii bir devletle müttefik olup +150 ilişki geliştirince 20 yıllığına +1 tüccar veriyor bunu almaya çalışırım aleppo yani halep bölgesinde genişleyerek ticaret gücümü arttırırım istanbul zaten ana ticaret merkezi burada tüccar koymana gerek yok istanbul ticaret bolgesindeki toprakları aleppo ticaret bölgesi topraklarını dikkatlice kendine kat boylece daha fazla ticaret gücün olur tüccarlarından hepsini transfer trade power yap iskenderiye ve aleppo cepte sonra kırımda event olur vasalın alınca ticaret gücünü sana versin ordan da tüccar varsa kendine aktar basra bölgesinde de güçlenince oradan da kendine aktar savaş yaptığında barış anlaşmasında tüccarın olduğu yerlerde transfer trade power iste tüccarın yoksa steer trade iste eğer para çok lazımsa çünkü bunun war scoru fazla workshop kur fabrika kur estatelerden merchantlara toprak verebilirsin osmanlıda ticaret gelir kolay 1600 lerde global ticareti çıkarmak da çok zor değil ha bide light ship isenderiye ve aleppoya ticareti korumaya yolla ispanya venedik ticaretini çalıyorlar
[+] 2 üye freeforall nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Küçük devletlerle oynamak da zorlanıyorum yardım edebilecek olan varmı? - Yazar: freeforall - 29-12-2018, 16:54

Konuyu Okuyanlar: 15 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.