Anime 101: Hangi Anime ile Başlamalıyım
Animeye uzak biri olarak bu konunun hedef kitlesi benim gibiler ondan dolayı kendi tecrübelerimi aktarmak isterim. Animelere uzak olma nedenlerimden birincisi abartılı bölüm sayıları. Ondan dolayı uzun animeleri direk siliyorum. Daha çok çocuksu ögeleri içeren animeleri de siliyorum. Kendimden örnek verirsem hem konusunun ilgi çekmesi hem bölüm sayısının azlığı hem de çevremdeki anime proflarının tavsiyesiyle Death Note'a başlamıştım ve üç günde bitirdim. Bayıldım tek kelimeyle. Bu animeler güzelmiş aslında demeye başlamıştım ama bu animeden sonraki tavsiye o zamanlar yeni çıkıp moda olan Sword Art Online ile benim için anime defteri uzun bir zaman kapandı. Hiç beğenmemiştim. Birkaç yıl sonra da Code Geass'a başladım bir arkadaş izlerken ilgimi çektiği için. O da güzeldi. Bu iki anime hariç hiçbir anime izlemedim. Bu iki güzel animeyi zevkle izlememe rağmen açıp anime izleyesim gelmiyor.
Kısacası kendi küçük tecrübelerimden yola çıkarsam, Death Note ve Code Geass-ama bu sırayla izleyin çünkü Code Geass'ın teması sarmayıp Death Note'a hiç başlamaya bilirsiniz ki Death Note muhteşem yapım- animeyle uzaktan yakından alakası olmayan kimseler için gayet yerinde seçimler.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Yeni Başlayanlar İçin Anime 101 - Yazar: birisi43 - 05-04-2018, 21:56
Yeni Başlayanlar İçin Anime 101 - Yazar: Gurt - 05-04-2018, 21:58
Yeni Başlayanlar İçin Anime 101 - Yazar: Duman - 05-04-2018, 22:03
Yeni Başlayanlar İçin Anime 101 - Yazar: Ayro - 05-04-2018, 22:03
Yeni Başlayanlar İçin Anime 101 - Yazar: Sezar - 05-04-2018, 22:07
Yeni Başlayanlar İçin Anime 101 - Yazar: Aeschyli - 05-04-2018, 22:15
Yeni Başlayanlar İçin Anime 101 - Yazar: Faramir - 05-04-2018, 22:15
Anime 101: Hangi Anime ile Başlamalıyım - Yazar: ragnarl7 - 05-01-2019, 14:07

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.